Luova tiimi

Sound Reelissä

 

Pic of Tapani

Tapani Siirtola

säveltäjä

 

www.tapanisiirtola.com

tapani(a)soundreel.com

050 5377 052

View Tapani Siirtola's profile on LinkedIn

 

Tapani Siirtola on palkittu elokuvasäveltäjä ja hänen erikoisosaamistaan on elokuvallinen ja tunteikas orkesterimusiikki sekä kokeellinen konemusiikki.

 

Hän opiskeli klassista kitaraa kahdeksan vuotta musiikkiopistossa ja sai taidot musiikin teoriaan ja myös pianon soittamiseen.

 

 

 

Pic of Joonas

Joonas Naskali

säveltäjä / äänisuunnittelija / musiikintuottaja


joonas(a)soundreel.com

044 530 4667

View Joonas Naskali's profile on LinkedIn

 

Joonas Naskali on elokuva- ja pelimusiikin säveltäjä ja tuottaja. Hänen viimeisimmät työnsä sisältävät tunnusmusiikkia valtakunnalliseen televisiosarjaan, musiikkia peleihin useilla eri alustoilla, mainos- sekä populaari musiikkia.

 

Joonas tekee lähtökohtiasesti musiikkia joka tukee tarinaa: eeppisiä orkesteriteoksia ja mielenkiintoista elektronista musiikkia.

 

 

 

 

Pic of Tapani

Jukka Ruostila

säveltäjä / studiovastaava


jukka(a)soundreel.com

044 3611 701

View Jukka Ruostila's profile on LinkedIn

 

Jukka ruostila on soittanut musiikkia 7 vuotiaasta asti ja säveltänyt vuodesta 1991. Jukka on tuottanut ja äänittänyt useita bändejä vuodesta 2001 saakka ja tehnyt äänisuunnittelua ja säveltänyt peleihin, mainoksiin ja elokuviin.

 

Jukan suurimmat vahvuudet on kyky säveltää ja tuottaa musiikkia laaja-alaisesti eri tyyleissä ja genreissä. Hän on tehnyt lähes kaikkea alkaen jatsista ja popista, elektroniseen musiikkiin ja heavy metalliin.